Uzun Yılların Deneyimi Kusursuz Otel Konforu ile Buluşuyor!

Uzun Yılların Deneyimi Kusursuz Otel Konforu ile Buluşuyor!

Kalite ve konforun adresi Almira Hotel Termal ve SPA merkezi Bursa spa otelleri içerisinde profesyonel ekibi ile kesintisiz hizmetini sunuyor. 35 yıllık deneyim müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım ile birleşerek kalite standartlarında lüks bir tatil deneyimi vaadediyor. Keyifli anlarınıza ortak olarak kusursuz performansımızı sunarken sevdiklerinizle geçireceğiniz kaliteli anlara tanık oluyoruz. Yetişkin ve çocuklara özel farklı kapasitelerde otel odaları ile Bursa bölgesinde kalite ve konforu üst düzeyde yakalama fırsatı sağlıyoruz. Üstelik lüks otel deneyimini özel restaurant alanı, havuzbaşı restoran ve bar bölümleri ile eğlenceli hale getiriyoruz.

Tatilin Keyfi Kaliteli Hizmetle Bütünleşiyor!

Tatil sürecini Almira Bursa otel hizmeti ile eşsiz hale getirmek mümkün. Klasik ve standart odalar, özel suit odalar yetişkinlere ve çocuklara özel uygun fiyat aralıkları ile bütçeye uygunluk sağlıyor. Farklı tatların tek bir noktada buluştuğu hızlı servis ve kaliteli bir yemek anlayışı ile tüm keyifli dakikalar Luna restoranda bir araya geliyor. Zengin içerikli sabah kahvaltısı, havuz başında lüks bir akşam yemeği ile taçlanıyor. Almira SPA salonu da gün içerisinde oluşan yorgunluğu atmak için iyi bir fırsat alanı sunuyor.

7/24 Ulaşılabilir Rezervasyon Hizmeti

Doğanın enerjisini doruklarda hissedebileceğiniz Almira SPA salonu ile otel Bursa içerisinde eşsiz bir deneyim sunuyoruz. Termal su keyfini 7/24 yaşayabileceğiniz özel otel alanı için rezervasyon oluşturmanız yeterlidir. Modern bir hizmet yaklaşımı ile ultraviyole filtreleme sistemi sayesinde vücudu dinlendirici, antibakteriyel ve stresten arındırıcı bir SPA deneyimi sağlıyoruz. WhatsApp hattı üzerinden rezervasyon kaydı oluşturabilir, fiyatlar hakkında net bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Banyo Duşakabin Modelleri

Banyo Duşakabin Modelleri

Konya’da inşaat sektöründe öncü firma

Konya’da inşaat sektöründe öncü firma

Büyükçekmece Parça Eşya Taşımacılığı

Büyükçekmece Parça Eşya Taşımacılığı

Pendik Evden Eve Nakliyat

Pendik Evden Eve Nakliyat

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.